Tuesday, June 12, 2007

Espaguetis a la marinera

Ingredients ( 3 persones) :
Espaguetis sense gluten 200 grams
1 pebrot verd "italià"
1 ceba
1 pot de tomàtiga triturada
1 gra d'all
9 llagostins
2 calamars mitjans
1/2 got de vi blanc
Oli d'oliva


Recepta:
Per començar podeu netejar i trossejar els calamars i els llagostins pelats. Trossegeu també un all, la ceba i el pebrot verd.

En una paella amb oli, fregiu-hi primer l'all, després afegiu la ceba i quan estigui daurada, afegiu-hi el pebrot. Seguidament, poseu-hi els calamars i quan estiguin fets podeu afegir-hi els llagostins. Aboqueu a la paella el mig got de vi i espereu un parell de minuts per afegir-hi la tomàtiga, la sal i una mica de sucre.
Mentrestant poseu la pasta al foc en una olla amb aigua abundant i una mica de sal i oli. Quan estigui cuita, traieu-la del foc i escorreu-la. Afegiu-la a la paella quan la salsa estigui a punt i remeneu una mica.

No comments: