Friday, June 22, 2007

Lluç amb verdures a la "papillote"














Ingredients (3 persones):

3 lloms de lluç sense pell
3-4 xampinyons en juliana
1 pastenaga ratllada
1 ceba en juliana
1 manat d'espàrecs verds
alfàbega fresca
oli d'oliva
sal
paper d'alumini

Recepta:
Feu totes les verdures tallades en una paella amb una mica d'oli i de sal un parell de minuts. Reserveu-les.
Marcar els lloms de lluç en una paella amb una mica d'oli i sal. Reserveu-los.
Poseu el paper d'alumini en una font per al forn de manera que després es puguin tapar tots el ingredients i fer la papillota. Al mig del paper es col·loca el lluç, damunt les verdures i l'alfàbrega tallada també en juliana i un rajolí d'oli. Es tanca el paper d'alumini formant una mena de bossa.
Es posa al forn a 200º uns quatre minuts i es serveix.

2 comments:

marta said...

Té bona pinta. Ho provaré.

juliadmon said...

Si tens temps per entretenir-te una mica fes els espàrecs a la planxa tots sols i la resta de les verdures a la paella, surt més bò :)