Saturday, June 21, 2008

Mandonguilles amb sípia














Ingredients:
Per a les mandonguilles:
300 g. de carn capolada de vedella
200 g. de carn capolada de porc
1 ou
4 llesques de pa sense gluten Proceli
farina d’arròs
llet
Per a la salsa:
1 ceba picada
2 dents d'all picats
1 pebrot verd picat
½ got de vi blanc semidolç Bach Extrísimo
1 sípia tallada a quadrets

Posem en un bol les llesques de pa i les fem en el microones durant 40 segons. Després posem una mica de llet en el mateix bol perquè es remulli bé el pa. Mesclem la carn de vedella i de porc amb l’ou batut, el pa mullat desfet i una mica de sal i pebre. Formem les mandonguilles, les enfarinem amb la farina d’arròs i les fregim en oli ben calent. Les reservem.

Marquem els daus de sípia en una paella i els reservem. Fregim els alls a la mateixa paella amb una mica d'oli, afegim la ceba picada i tot seguit el pebrot verd. Afegim les mandonguilles, la sípia i el vi blanc. Ho deixem coure un parell de minus i després ho cobrim amb una mica d'aigua. Rectifiquem de sal i ho deixem coure uns vints minuts mes.

No comments: