Friday, October 24, 2008

Trufes de xocolata


Ingredients:
300 g de xocolata
210 g de llet condensada
60 g de mantega
cacau en pols
Preparació:
En un recipient adient, posem la xocolata en bocins al microones durant 1 o 2 minuts. Anem aturant de tant en tant per remenar la xocolata i vigilar que no es cremi.
Una vegada tota desfeta afegim la mantega i remenem. Tot seguit afegim la llet condensada i deixem que la pasta de xocolata es refredi a la gelera durant unes dues hores.
Fem les bolletes amb l'ajut d'una cullereta de postre i les arrebossem de cacau en pols.
Són molt fàcils de fer i estan boníssimes.

2 comments:

las pulguitas said...

hola julia

M`encanta el teu blog i les fotos
quina pinta que te tot

una abraçada
S.

juliadmon said...

Moltes gràcies S. :) Al meu fill li agradaven molt amb els fideus de xocolata com tu les has fetes però no trob els de Mandarin i des de que els de Valor no son segurs les feïm amn cacau en pols :)
Moltes gràcies de nou i una abraçada.