Tuesday, December 4, 2007

Arròs amb llagostins

Ingredients (per a 3 persones):
150 g d’arròs de gra rodó
1 tomàtiga
1 pebrot verd italià
1 all porro
½ kg de peix de roca
6 galeres
12 llagostins
Preparació:
Preparem el fumet de peix amb un litre d’aigua, el peix de roca, les galeres i els caps dels llagostins que prèviament hem pelat. El deixem coure 20 minuts a temperatura baixa, el colem i el reservem.
Tallem les verdures i ratllem la tomàtiga. En una paella amb oli d’oliva daurem el porro i el pebrot, quan estiguin fets afegim la tomàtiga i ½ culleradeta de sucre i ho deixem fer un parell de minuts al foc. Afegim l’arròs, remenem i afegim el fumet calent. Passats uns deu minuts afegim els llagostins que havíem reservat tallats i ho deixem coure tot uns 10 minuts mes. Deixem reposar uns cinc minuts i escudellem.

No comments: