Friday, March 14, 2008

Risotto primavera

Ingredients (3 persones):
1 tomàtiga verdosa
1 carbassó verd
1 manat d’espàrecs verds
1 pastenaga petita
1 porro
150 g d’arròs de gra rodó
400 ml de brou de pollastre o de verdures
Oli d’oliva
Preparació:
Tallem totes les verdures. En una paella amb oli fem el porro, quan estigui tendre afegim totes les verdures excepte la tomàtiga. Passats uns minuts afegim la tomàtiga, sal i una mica de sucre. Passats uns deu minuts afegim l’arròs, remenem bé i afegim el brou. Rectifiquem de sal i deixem coure uns vint minuts. Si ho voleu fer realment com es fan els risottos heu d’anar afegint de mica en mica el brou així com es va eixugant l’arròs i, finalment, afegir una mica de mantega abans d’escudellar.
Aquesta recepta es molt bona de fer i de menjar. La vaig trobar en un llibre de receptes molt recomanable de Leslie Forbes, “A table in Tuscany”.

3 comments:

Marta Contreras said...

Aquesta recepta la provaré, se'm fa la boca aigua només de pensar-hi. Clar que també hi ajuda que és gairebé l'hora de dinar :)

Massitet said...

Ep!
Molt interessant! A mi les combinacions d'arròs i verdures m'agraden molt. Crec que donen molt de joc i en general són fàcils de fer.
Me l'apunto per fer-lo!

felicitats, pel bloc i per la feina de divulgació....

bajoqueta said...

M'encanten els risottos segur que el provo aquest.
Felicitats pel teu blog.