Thursday, January 17, 2008

Coca dolça amb tallades de Sant Antoni


Ingredients:
1 ou
2 cullerades de sucre
50 g de saïm
Llevat sense gluten
50 ml d’oli
50 ml d’aigua
250 g de farina sense gluten
Sobrassada sense gluten
(Amb aquestes quantitats surt una coca petita.)

Preparació:
Posem en el got de la Thermomix tots els ingredients excepte la farina. Programem un minut a 37º velocitat 2.
Afegim la farina i programem 15 segons a velocitat 6. Si la massa estigués dura, afegim una mica d’aigua i programem 15 segons mes. Tot seguit programem 2 minuts a velocitat “espiga”.
Deixem tovar la massa mitja hora aproximadament. Passat aquest temps l’estirem fent la forma de la coca. Tallem la sobrassada en tallades, les posem damunt la pasta, espolsem sucre per damunt de la coca i la deixem 15-20 minuts al forn prèviament encalentit a 180º.

No comments: