Tuesday, May 22, 2007

Arròs tres delícies

Ingredients (3 persones):
Arròs Basmati 300 grams
Pastenaga ratllada 75 grams
Pèsols en llauna "al natural"
150 grams
Pit d'indiot sense gluten 125 grams
1 ou
sal
oli


Recepta:
Bulliu l'arròs en una olla amb una mica de sal i oli. Una vegada cuit passeu-lo per aigua freda en un colador.
En una paella poseu una mica d'oli, feu una truita amb l'ou, talleu-la en juliana i reserveu-la. Talleu també en juliana el pit d'indiot.
A la mateixa paella, amb una mica d'oli hi podeu posar els pèsols i la pastenaga, deixeu que es facin un parell de minuts i després afegiu l'arròs, la truita i el pit d'indiot. Barregeu tots els ingredients i remeneu uns minuts. El plat ja és a punt.

2 comments:

Marta Contreras said...

A casa fem també un arròs semblant, però en diem "n" delícies perquè difícilment en són tres, jeje. Hi afegim atun i gambetes pelades, a més del que has dit.

M'encanta aquest plat.

juliadmon said...

Al meu fill també li encanta :) Gambetes li pos de tant en tant, provaré de fer-lo amb tonyina :)