400 g de bonítol
2 cebes grans
farina d'arròs sense gluten
1/2 got de ví blanc sec
1/4 culleradeta de pebre vermell dolç
oli
sal
Preparació:
Piquem la ceba i la daurem en una paella, amb una mica d'oli, a foc molt suau, durant uns vint minuts.
Mentres, netegem el peix i el tallem en daus, els rebossem amb la farina i els fregim en una paella amb oli només uns segons.
Quan la ceba ja estigui feta afegim el pebre vermell i tot seguit el vi blanc perquè no es cremi. Deixem uns minuts i al darrer moment afegim el daus de bonítol i apaguem el foc.
8 comments:
Quina bona pinta!
Gràcies Maria, és fàcil de fer i molt bo de menjar :)
Caram, quin platillo més suculent! ;)
Júlia t'animo a seguir endavant amb el teu blog,ja que tot i els avenços, els celíacs encara ens sentim molt desemparats. Felicitats pel teu blog!!!
Hola julia
Fa dies que espero receptes eh' :)
M`encanta el bonitol o tonyina com diem per aqui i aquests estofadet te molt bona pinta i sencilla
A veure si cau aviat doncs vaig molt liada i ultimament planxa amandes pasta ous i para de contar
Petonets sense gluten
Acabo de descubrir tu blog y me parece fabuloso. Yo también cocino sin gluten y sé el merito que tiene.
Vendré a verte con tu permiso.
Besitos sin gluten.
Hola guapa! Tens un bloc molt xulo!
Hola, Te he dado un premio. Mira.
http://manzanaycanelablog.blogspot.com
Hola cielo, creo que estas navidades caerán esas trufas¡¡ tienen que estar ricas, y este bonito con cebolla...
que buena pinta pero sobre todo...las lentejas, yo antes ni las tomaba pero fue dar a luz a mi hija y las estaría comiendo todo el día¡¡¡¡ nunca las he probado con sepia. Lo haré.
Gracias
Post a Comment