tag:blogger.com,1999:blog-7130252953090277096.post1852634375315261360..comments2023-06-17T01:50:08.304-07:00Comments on Cuinar sense gluten: Per les Verges, bunyols!juliadmonhttp://www.blogger.com/profile/11046352063666123475noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7130252953090277096.post-7951895173287284562016-11-26T08:30:04.394-08:002016-11-26T08:30:04.394-08:00M'encantan!
Atributs i propietats nutricional...M'encantan!<br /><br />Atributs i propietats nutricionals:<br />El brunyol és una font d'energia important. Conté una quantitat elevada de greix, procedent de la llet, de la mantega i dels ous; proteïnes de molt alta qualitat, procedents també de la llet i els ous; i hidrats de carboni, tant complexos (de la farina) com senzills (del sucre). El seu contingut en vitamines no és gaire destacable, ja que els processos de cocció en destrueixen la major part.<br /><br />Visita el meu nou site! https://receta.pizzaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16006070059270027649noreply@blogger.com